Wie ben ik

Mijn naam is Carolien Vissers-van Tussenbroek (1977). Samen met mijn man woon ik in Rosmalen.

Nadat ik zelf een reflexzone behandeling had ondergaan, ben ik zo geïnteresseerd en enthousiast geraakt dat ik besloten heb om een korte cursus reflexzonetherapie te gaan volgen. Na deze cursus is het echt mijn passie geworden en ben ik de 4-jarige opleiding reflexzonetherapie gaan volgen bij de ANZN
(Academie Natuurgeneeskunde Zuid Nederland) te Eindhoven.
In april 2011 ben ik afgestudeerd als reflexzonetherapeut.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT (Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten). Om mijn lidmaatschap van de VNRT te kunnen behouden volg ik bijscholingen en woon ik intervisiebijeenkomsten bij. Zo blijf ik bovendien op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de reflexzonetherapie.

Tevens ben ik lid van de RBCZ. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.