De praktijk

De naam van praktijk “Bomiso” is ontstaan uit de woorden Body, Mind en Soul. Dit heeft te maken met een holistische visie. Deze visie gaat ervan uit dat de mens een eenheid is, alles staat met elkaar in verbinding. De behandelingen in mijn praktijk zijn gebaseerd op deze holistische visie.

Werkwijze

Tijdens een eerste afspraak neem ik een anamnese af. Hierbij probeer ik door diverse vragen te stellen de kern/oorzaak van de klacht(en) te achterhalen. Wat is er niet in balans en hoe komt dat? Tevens stel ik een voetdiagnose en krijgt u een korte ontspannende behandeling. Na de eerste afspraak stel ik een behandelplan met een of enkele doelstellingen op. We bespreken deze doelstelling(en) en behandelplan tijdens uw tweede bezoek. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft hangt af van uw klachten en het doel dat u wilt bereiken. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Het uiteindelijke doel is het lichaam weer in balans te brengen zodat uw klachten verminderen of verdwijnen.

De praktijkruimte

De praktijkruimte van Bomiso heeft een warme, rustige uitstraling en oogt huiselijk. Ik vind het belangrijk dat u zich prettig en op uw gemak kunt voelen. Een ontspannen sfeer in de praktijkruimte kan er mede voor zorgen dat u zelf makkelijker kunt ontspannen, hetgeen de behandeling ten goede komt.
De praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping.